Вітаємо!!!
5 користувачів
Шкільний ФОРУМ :: Інше :: Вітання
Сторінка 1 з 2
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Re: Вітаємо!!!
вітаю з початком роботи форумуLKoli@n пише:Тут можете вітати друзів, колег, знайомих...
LA MUS- Постоялець
- К-ть повідомлень : 157
Registration date : 08.02.2008
Я ні...... ..........Фак............KilleR пише:Цікаво хто вже помічений стрілою?
ДіФчИнКа НеЗнАйКо- Постоялець
- К-ть повідомлень : 143
Registration date : 11.02.2008
Санька пише:Я ні...... ..........Фак............KilleR пише:Цікаво хто вже помічений стрілою?
я тоже не поміченийСанька пише:Я ні...... ..........Фак............KilleR пише:Цікаво хто вже помічений стрілою?
LA MUS- Постоялець
За себе я вобше мовчуmus пише:я тоже не поміченийСанька пише:Я ні...... ..........Фак............KilleR пише:Цікаво хто вже помічений стрілою?
Боже! Не помічені, то й радуйтесь! А то помітить Купідончік вас, а ту людину нє, тоді і будете нити.
Гість- Гість
Або ту другу людину помітить но не в ту сторону...@нгело4оI{ пише: А то помітить Купідончік вас, а ту людину нє, тоді і будете нити.
не попав туда куда требаLKoli@n пише:Або ту другу людину помітить но не в ту сторону...@нгело4оI{ пише: А то помітить Купідончік вас, а ту людину нє, тоді і будете нити.
LA MUS- Постоялець
жальmus пише:не попав туда куда требаLKoli@n пише:Або ту другу людину помітить но не в ту сторону...@нгело4оI{ пише: А то помітить Купідончік вас, а ту людину нє, тоді і будете нити.
Давайте подарим йому очкі і курс лєчєнія від косоглазія.mus пише:не попав туда куда требаLKoli@n пише:Або ту другу людину помітить но не в ту сторону...@нгело4оI{ пише: А то помітить Купідончік вас, а ту людину нє, тоді і будете нити.
Гість- Гість
Я не протів. Як не вміє стріляти, то хай зовсім не цілиться@нгело4оI{ пише:Давайте подарим йому очкі і курс лєчєнія від косоглазія.mus пише:не попав туда куда требаLKoli@n пише:Або ту другу людину помітить но не в ту сторону...@нгело4оI{ пише: А то помітить Купідончік вас, а ту людину нє, тоді і будете нити.
Гроші мені здаємо.LKoli@n пише:Я не протів. Як не вміє стріляти, то хай зовсім не цілиться@нгело4оI{ пише:Давайте подарим йому очкі і курс лєчєнія від косоглазія.mus пише:не попав туда куда требаLKoli@n пише:Або ту другу людину помітить но не в ту сторону...@нгело4оI{ пише: А то помітить Купідончік вас, а ту людину нє, тоді і будете нити.
Гість- Гість
нема на шо гроші подіти
LA MUS- Постоялець
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Шкільний ФОРУМ :: Інше :: Вітання
Сторінка 1 з 2
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі